Halmstad by night

Sena utekvällar i halmstad - 5 av 5 toasters! Supertrevlig stad. Måste rekommendera restaurangen Pio. Utsökt mat! Min uppdatering de senaste dagarna har varit allt ifrån bra. Skäms lite. Men det finns ju så mycket roligt att göra här, så jag tänker inte slösa min tid på fåniga inlägg! Tänker faktiskt stanna några dagar till i halmstad. Varför åka hem till putte avesta när man kan stanna på västkusten? För evigt? Lockande. Tänker i alla fall spendera min födelsedag (MÅNDAG!!1!!elvaettett) här nere. Tänker kanske bosätta mig i grannarnas nybyggda lyxhus också. Time will tell. xoxoxo

Liket lever

Nu är vi i halmstad och har det mysigt. Igår låg vi på playan hela dagen så nu ser rasmus och jag ut som två tomater. Snyggt! Sen åkte vi till ett ställe med underbar utsikt. Idag ska vi bege oss till "galgbacken". Läskigt! Ha det gött där hemma.

Berest, belevad, äckligt ung


Stickad tröja / JC / Linne / Diesel / Jeans Factory / Converse / Stadium
Dagens resultat: Jag kan inte åka till Kupolen utan att sätta sprätt på mina pengar.
Tusen tack för skorna min underbara P-vän.
Imorgon drar vi till Halmstad. Wiho!   


You're gonna drive me crazy


Kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen?Påväg hem till Mickis. Dubbeldate. FF. Alkohol. Gruppsex. SKOJA  


We own the sky

insperation.

MOSMAN IN THA HOUSE

Chillar med Moatoa. Idag grillade vi och sen gick vi ner till bryggan och njöt av solens sista strålar. Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på film. Mysigt värre!

Åtta

Jag vill ge dig allt. Jag vill linda stjärnorna runt dina handleder så att du aldrig har något mörker att vara rädd för. Jag vill kyssa dina läppar med kärlekens tunga så att du aldrig någonsin kommer känna dig oälskad. Jag vill hålla din hand i evigheter så att du aldrig ska behöva känna dig ensam. Du är allt jag önskar att jag hade, du är allt jag har och du är allt jag någonsin haft. Ditt varma leende, ditt underbart fula skratt, dina vackra ögon. Det gör mig galen. På ett bra sätt. För även när du inte har tid med mig, när du är lite irriterad, när du glömmer saker och när du somnar innan mig så är jag lika galen i dig ändå. Jag kommer att stå vid din sida. Galet förälskad.

Today was a pretty day

Rasmus har precis åkt hem och jag sitter här och funderar på vad fan jag ska göra. Gå ut? Jo visst, och få sig en extra dusch. Nej tack! Kolla på en film? Jo visst, men internet dampar sönder och just nu står det att det kommer ta 1 dag och 18 timmar innan filmen är klar. Grattis! Fml

When I was 17 I had wrists like steel and I felt completeSjöng på Skogsgläntan idag. FETt nice att tjäna pengar på något jag skulle göra gratis. Sen träffade jag Cila och vi åkte hem till mig och färgade hennes hår. Super hot chocolate!  
Just nu lyssnar jag på Vampire Weekend och taggar inför cykelturen till stan (för er som inte visste det, ca 1 mil). Gör det för Rasmus skull. Äntligen hemma!! HAN SKA FÅ EN FET PUSS


Only I can live forever

Haha åh vad sexig jag är. Not. Alla, jag menar ALLA, glodde som fan när vi kom fram till biografen. Vadå? Jag är ju bara ett troget Harryp fan. Herregud, livet går ut på att levas. Så till alla ni som snackar bakom min rygg och säger "Men gud va omogen" vill jag bara säga att jag tycker synd om er. Att ni inte vågar leka så länge ni kan det.
Filmen var inte som jag trodde. Hade nästan förväntat mig mer, men den var helt ok.
OCH SÅ FÖRLORAR SVENSKORNA MOT JAPAN!!!! DÖÖÖÖ

Jag vill ha min tunga där du är så nära att du blir våt
kvällens outfit. TAGGA HARRYP!!!!!

Och alla bara pratar "är det sant" och "jag har hört om dig"


Vad fina ni är!!!
Bilderna är från igår. Hemma hos Lovisa. Jätte mysigt!


och vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven


Today is the day! Närå. Ska bara bort i tre dagar. Inget mer.
Det är sjukt vad man kan hitta bra saker på en gammal vind. Mormors garderober = guldgruvor!
Jag hittade två supersöta koftor och en jättefin skjorta. Niceeee. Och så har solen äntligen kommit. Glad_chey.

It's not right but it's now or never

Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Inte är det någon riktig sommar. Bara grå moln och kalla vindar. Fy! Just nu vill jag bara ta en sista minuten och bege mig långt långt bort till en strand med färglada parasoll, kokosnötter och klarblått vatten. Ingen som har lust att haka på?!?

High on life, in love with me

Den här snygga väskan var min farfars och nu är den min. Åh vad jag är lycklig!!!
Förövrigt skulle jag gärna vara ägare till dessa snyggingar. Please mami?!

I ditt huvud, zombie

Gårdagen:

RSS 2.0